Livet!

Livet er herlig, og det er kort. Dessverre. Men du trenger jo ikke sture rundt av den grunn. Det handler selvsagt om å akseptere de reglene som livet har gitt oss og gjøre det beste av det. Til å hjelpe med dette finnes mange teknikker. Måter å tenke på. Og dette kommer vi inn på i kursene våre.

livet

Tenke positivt

Første regel er å tenke positivt. Det høres kanskje dumt ut, og det er jo nesten blitt en klisje eller kanskje til og med en floksel, men ikke la deg stoppe av andres meninger. Det er lett å kritisere. Lett å være ironisk. Glem dette og fokuser på det å være positiv. Dette er grunnlaget. Og det trenger ikke være vanskelig. Mange blir happy om de setter på litt herlig musikk, for eksempel. Ja, ofte skal det ikke mer til. Det hjelper også å smile, ikke sant. Og dette er jo bevis av vitenskapen, for når du smiler ja så tvinger du hjernen til å sende ut glad-hormonene! Tenk på det litt, og så ser du hvor enkelt det er.

Teknikker

Som sagt så har vi i Penger & Livet utviklet en rekke teknikker og metoder som du kan bruke for å få energien til å flyte, til å hindre at du stenger for den frie flyten og til å garantere at du kommer til å få bra resultater, for eksempel penger. Ikke misforstå, de færreste kommer til å motta masse penger uten å legge opp gode prosjekter, som for eksempel strategier til poker og teknikker til spilleautomaten, eller rett og slett til et annet prosjekt du holder på med. Men faktum er at mange vil oppleve at når de begynner å tenke på denne måten, ja da begynner mystiske ting å skje. Kanskje du vil oppleve at du finner penger, masse penger, på gaten. Eller at du plutselig vinner i tipping eller på en spilleautomat. Eller at du får en helt vanvittig bra kontrakt. Igjen, det høres kanskje rart ut, men alt dette skyldes at du selv ber om det og at du lar energien flyte fritt. Og det er dette du kan lære av oss i Penger & Livet.

Livskurs

Dersom du er interessert, ja da melder du deg på et av våre livskurs. Det er dette som er begynnelsen. Deretter er pengekurset neste skritt før du får et komplett deltakerbevis til å henge på veggen. Men det er ikke dette beviset som er det endelige beviset på at du har forstått hva alt handler om. Nei, det endelige beviset er at resultatene kommer. Det kan være penger, men det kan også være en ny jobb, ny partner etc. Alle de tingene vi alle ønsker oss av livet.